Dogaci

Kurumsal

Sibem Doğal Kozmetik üretim merkezi Malatya’da bulunan Türkiye’nin önde gelen doğal ürünler üreticilerindendir. 1995  yılında temelleri atılan  firma, o günden bugüne tüketicileri için her zaman en kaliteli, en sağlıklı ürünleri sunmak için çalışmış ve bunu kendine misyon edinmiştir. Doğacı müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak ve sürekli en iyiye ulaşma hedefine paralel olarak, kalite anlayışının her alanda gerçekleştirilmesi ve kalitenin bir yaşam biçimi haline dönüştürülmesi prensibi ile çalışmaktadır.
 
Her yörenin kendine ait ürünlerinin değerlendirilmesi alternatif ürünlerinin üretilmesi düşüncesine sahip çıkan ve bu bağlamda yeni üretimler yapmak isteyen firmamız kayısıyı ele alarak araştırmalar yapmıştır. Yaklaşık 7 yıl hizmetlerine tamamen doğal içerikli saf defne ve zeytinyağlı sabun ürünleri üreterek devam eden işletmemiz, kısa sürede müşteri memnuniyetini kazanmış, sabunculuk sektöründe marka ve kaliteyle belirli yerlere gelindiğinde doğal içerikli farklı ürünler üretimi için AR-GE çalışmalarına başlamıştır. Malatya yöremizin Dünyaca ünlü kayısılarını, kişisel kozmetik bakım ürünlerine dönüştürmenin arayışı içerisine girmiş ve ilk olarak kayısı çekirdeği yağını üretmiştir. Sabunun temel ana maddesi yağ olduğundan  , yaklaşık 4 ay süren çalışmalar sonunda yine ilk olarak kayısı yağı kullanılarak  kayısı sabunu üretimine de başlamıştır. Müşteri memnuniyeti firmamızı farklı ürünler üretimine sevk etmiştir.
 
Hedefimiz müşterilerimizi memnun edecek, yöremize ait kayısımızdan alternatif ürünler üreterek, kayısımızın doğal cilt bakım ürünleriyle tanıtımını ve katma değerini artırmaktır.
Üstün kaliteli ürünler üretmemizin karşılığında aldığımız en değerli ödül tüketicilerimizin markalarımıza duyduğu güven ve sadakattir. 
 
Tüketicilerimizin güven ve sadakati en iyi ürünlerin üretimini gerektirir ve elde edilen kar yatırıma dönüştürülmelidir. En üstün kaliteli ürünleri en son teknoloji ile uygun fiyatla üretip  tüketiciye sunmaktır.